صحبتنا

 

صحبتنا > اقسام المطبخ > سلطات

 
29-01-2019, 09:59 AM
المشرف العام
 
تسجيل: 10-09-2010
شارك: 4,040

المكونات:

نصف كيلو مكرونه مسلوقه
ربع كيلو جمبرى
زعتر اخضر
زيتون اسود مخلى
عصير ليمون
بصله مقطعه جوانح
ملح وفلفل
فلفل رومى الوان
2 معلقه كسبره وبقدونس مفرم



طريقة التحضير:

- نشوح البصله ونضع الجمبرى ونشوحه.
- نضع فلفل الوان شرائح.
- نضع باقى المكونات ونتبله بالملح والفلفل والزعتر.

الإعداد:

- تسلق المكرونه قبل التحضير ثلاثه ارباع سلق.
- نضيف المكرنه ونقلب جيدا
- نضع المكونات بطبق التقديم

ملاحظات:
- هذه السلطه تاكل فى ايطاليه ساخنه وبارده


جديد مواضيع قسم سلطات
إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع

الانتقال السريع



Powered by vBulletin™ Version 3.8.8 Copyright © 2020 vBulletin Solutions