29-01-2019, 09:59 AM
|
المشرف العام
|
|
تسجيل: 10-09-2010
شارك: 4,040
|
|
المكونات:
نصف كيلو مكرونه مسلوقه
ربع كيلو جمبرى
زعتر اخضر
زيتون اسود مخلى
عصير ليمون
بصله مقطعه جوانح
ملح وفلفل
فلفل رومى الوان
2 معلقه كسبره وبقدونس مفرم
طريقة التحضير:
- نشوح البصله ونضع الجمبرى ونشوحه.
- نضع فلفل الوان شرائح.
- نضع باقى المكونات ونتبله بالملح والفلفل والزعتر.
الإعداد:
- تسلق المكرونه قبل التحضير ثلاثه ارباع سلق. - نضيف المكرنه ونقلب جيدا - نضع المكونات بطبق التقديم
ملاحظات: - هذه السلطه تاكل فى ايطاليه ساخنه وبارده
|