صحبتنا

 

صحبتنا > اقسام المطبخ > الوجبات

 
03-09-2018, 03:43 PM
مراقب
 
تسجيل: 04-06-2011
شارك: 1,081

المقادير رنجة مدخنة عدد 2 , طماطم مقطعة صغير فلفل اخضر رومى مقطع صغير بصلة متوسطة مقطعة صغير ليمونة واحدة ملعقتين زيت
الطريقة نعمل حوالى 3 شقوق على الخفيف على ظهر الرنجة من الجانبين بعد ما نشيل الامعاء اللى فى بطن الرنجة و نرجع البطروخ مكانه
نجيب صينية و نحط فيها ملعقتين الزيت و نحط الرنجة فيهم و نحطها على النار بعد نص دقيقة نقلبها و حنلاقيها الجلد كش شوية نعمل الجنب التانى بنفس الطريقة نشيل الرنجة و فى نفس الصينية نحط نصف المقادير و نحط عليها الرنجة ونغطيها بنص المقادير الباقية
و نعصر عليها نص ليمونة وندخلها الفرن بعد ما تستوى نحطها فى طبق التقديم و نعصر عليها نص الليمونة الباقية ممكن تقديمها مع بطاطس مقلية و سلطة طحينة


جديد مواضيع قسم الوجبات
إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع

الانتقال السريع



Powered by vBulletin™ Version 3.8.8 Copyright © 2020 vBulletin Solutions